Agenda

Klik op de titel voor meer informatie over de betreffende activiteit.

Informatie

 • vr
  19
  nov
  2021

  Zingen tussen de bessen

  10.15-12.00

  Hoe heerlijk is het om buiten, in de natuur, tussen de bessen, bloemen (en mollen) op Tres Jolie, je stem te laten klinken en samen een mooie koorklank  te laten ontstaan? In de zomer van 2021 is er onder leiding van dirigente Juliette Stout een aantal zangochtenden in de tuin geweest, waar we met een groepje allerlei liederen gezongen hebben. De wens ontstond om te blijven zingen. Zou het ook lukken als het weer wat minder wordt? Dat gaan we proberen met een maandelijkse zangochtend.  We zingen dan eenvoudige  liederen, één- en/of meerstemmig, soms in  een thema (bijv. wereldmuziek,  Taize liederen,  verstillend, ritmisch, Engels etc.), soms aansluitend op wat de natuur laat zien.

  De ochtenden zijn vooral bedoeld om “lekker” te zingen, los te komen in jezelf, met ruimte en tijd voor het inzingen, het zingen te ervaren, en vooral na afloop zingend naar huis te gaan. Een energetische stimulans! De verschillende ochtenden zijn los van elkaar te volgen.

  Voor wie:  voor iedereen die van zingen houdt!!

  Vrijdagmorgen  10.15 – 12.00

  Kosten:  per ochtend zijn:  € 7,00 (incl kopje thee)

  Graag aanmelden van te voren (evt. de dag zelf), via frambozenrood@gmail.com . In principe gaat het zingen altijd door. Bij regen zal de groep deelnemers beperkt zijn.