Agenda

Klik op de titel voor meer informatie over de betreffende activiteit.

Informatie

 • za
  01
  aug
  2020

  Bessenfeest! Ook zelfpluk en theetuin....

  10.00-16.00

  Bessenfeest

  Het Bessenfeest is altijd de eerste zaterdag van augustus, de dag dat de meeste soorten bessen rijp zijn! Dit jaar loopt het seizoen een klein beetje anders, zijn er volop rode en witte bessen, bramen en de eerste frambozen. Maar de blauwe bessen willen dit jaar niet . Toch willen we graag midden in het seizoen de oogst vieren met het Bessenfeest. We doen dat door naast de zelfpluk en de theetuin allerlei feestelijke activiteiten op de tuin te organiseren. Activiteiten die dicht bij de natuur staan, of die met de tuin gelieerd zijn. Of ook gewoon omdat ze leuk zijn voor bijvoorbeeld de kinderen die graag komen plukken.

  Er is een proeverij van producten, het belevingspad dat gelopen kan worden, er zijn rondleidingen door de tuin,  je kan een ontspannings behandeling ondergaan, of gewoon de tijd nemen te genieten. Maar je kan ook knutselen, of verschillende workshops volgen. Verder klinkt er zo nu en dan wat muziek, of wordt er een verhaal verteld. Kortom een vrolijke, gezellige dag. In de theetuin is er de hele dag gelegenheid om wat te drinken met een heerlijk stuk bessengebak. En voor de grotere trek zijn er vanaf lunchtijd  zelfgebakken pizza’s uit de pizza oven. Van harte welkom, toegang is € 3,50.

  De tuin is groot genoeg om de nodige afstand van 1,5 m te bewaren. U wordt vriendelijk verzocht zich daaraan te houden. De verschillende activiteiten zullen tuin-breed neergezet worden.